Export de date

Export your data from eGeniusWEB to other applications

Puteți descărca datele în format CSV sau în format Open Financial Exchange (OFX), care apoi pot fi importate în alte aplicații financiare.

Exportarea datelor CSV

Datele cu privire la plăți, depuneri și clienți pot fi exportate sub formă de fișiere CSV.

 1. Mergeți la Export de date fila de pe pagina de setări a contului.
 2. Selectați conținutul de date și intervalul de timp pentru perioada pe care doriți să o descărcați.
 3. Dați clic pe butonul Descărcați fișier pentru a descărca CSV-ul, care poate fi salvat pe discul dvs. local.

Exportarea unui extras de cont OFX

Contul de plăți eGeniusWEB este modelat sub forma unui cont banca unde fiecare plată efectuată este un credit iar restituirile, comisioanele & transferurile în contul bancar sunt debite.

 1. Mergeți la Export de date fila de pe pagina de setări a contului.
 2. Selectați intervalul de timp pentru perioada pe care doriți să o descărcați.
 3. Selectați formatul pentru descărcarea dvs. Sunt suportate două formaturi: OFX bazat pe XML versiunea 2.1 și formatul mai vechi bazat pe SGML OFX versiunea 1.0. Cea pe care o alegeți depinde de software-ul dvs. financiar. Consultați documentația aferentă pentru mai multe detalii.
 4. Dați clic pe butonul Descărcați fișier buton pentru a descărca extrasul OFX, care poate fi salvat pe discul dvs. local.
 5. Acum fișierul OFX descărcat poate fi importat în pachetul financiar.

Importarea în Quicken

Cu Quicken cel mai bine este să folosiți formatul mai vechi OFX versiunea 1.0.*, deși unele versiuni Quicken suportă versiunile mai noi OFX 2.1.*.

Pentru a importa extrasul OFX, folosiți asistentul de import Quicken pentru a selecta fișierul OFX descărcat. Prima dată când se importă un extras, Quicken vă va solicita să creați un cont nou de verificare. Pentru importări ulterioare, contul se selectează automat.

Notă: Atunci când importați extrasul OFX pentru prima dată va trebui să ajustați Opening balance adjustment (Soldul de deschidere) pentru a reflecta soldul corect de deschidere al contului.

Importul în QuickBooks Online

Pentru a importa în QuickBooks Online:

 1. Creați un cont nou de verificare, care să fie folosit pentru contul de plăți prin intermediul filei Company, Chart of Accounts (Companie, Plan contabil).
 2. Mergeți la fila Banking, Downloaded Transactions (Banking, Tranzacții descărcate).
 3. Utilizând butonul How Do I? (Cum...) , selectați tema ajutor 'Upload or import my bank data?' (Încarc sau import datele mele bancare?)
 4. Pentru a importa fișierul OFX, urmați instrucțiunile de aici.